Casco-s jégkár javítás

A kárrendezés menete általában

1. Lépés

A kár bejelentése

A kár bejelentése az adott biztosító felé történhet online, applikáción vagy telefonon keresztül is.

2. Lépés

Szemle (kárfelvétel)

A biztosító a bejelentést követően kárszakértőt küld a kár felmérésére, mely a kárszakártővel előre egyeztetett időpontban történik. A jégeső okozta horpadások feljelölésre kerülnek, illetve minden cserélendő alkatrészt jegyzőkönyvbe vesz a kárszakértő. Ezt a lépést érdemes jégkár javító szakember közreműködésével megtenni, mivel a kárszakértő szaktudás, illetve speciális megvilágítás hiányában lehetséges, hogy nem látja, nem veszi fel a kár egészét. Amennyiben a kárt elsőre nem sikerült helyesen felvenni, úgy pótszemlére kerül sor.

3. Lépés

Árajánlat

A jegyzőkönyv alapján árajánlat(kalkuláció) készül, melyet elbírál a biztosító. A biztosító ezután jelzi, hogy javítható-e a gépjármű. Extrém jégkár esetében akár totálkáros is lehet az autó, viszont csapatunk mindig igyekszik az ilyen károkat is megmenteni, amennyiben a karosszéria még engedi.

4. Lépés

Javítás

Egy kisebb jégverés javítása 1 napon belül történik, és egy nagyobb jégverés javítása is maximum pár napot vehet igénybe, illetve extrém esetekben akár 1-2 hetet is. Szakszerű javítással a gépjármű teljesen visszanyeri gyári állapotát.

5. Lépés

Megjavított gépjármű átvétele

Ügyfelünkkel közösen átnézzük az autót speciális fényben, hogy jól látható legyen a javítás eredménye. Meghatalmazás birtokában a biztosítási önrészt az autó átvételekor kell rendezni, a fentmaradó összeget pedig a biztosítóval rendezzük közvetlen, így Önnek semmi további teendője sincs.

CASCO Jégkár javítás rendelése

Mi vagyunk a csend a vihar után. Mintha mi sem történt volna.

Amennyiben szeretné velünk intéztetni kárügyét, javíttatni autóját, úgy kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és személyre szabottan tájékoztatjuk a szükséges teendőkről, illetve a javítás részletes menetéről.

Az Összes mező kitöltése kötelező!

1. Tulajdonos/Üzembentartó adatai

2. Gépjármű adatai

3. Egyéb információk

Az űrlap beküldésével kijelenti, hogy Ön elolvasta és elfogadta adatvédelmi tájékoztatónkat.