Jégkár kalkulátor

Az egyszerű mód használatáról röviden: Megszámoljuk az összes horpadást az autón, illetve meghatározzuk az átlagátmérőjüket. Az így kapott adatokat beírjuk a megfelelő mezőkbe, majd a "számolás" gomb segítségével kapunk egy tól-ig árat a javításra. A végső, pontos árat a következő tényezők befolyásolják: horpadások eloszlása az elemek között (pl.: egy ajtót ugyanannyi horpadással több idő megjavítani, mint egy tetőlemezt), elem anyaga (az alumínium elemek javítása több időt vesz igénybe). Pontos árat a haladó verzió használatával kaphat, mely segítségével ezeket a faktorokat is megadhatja.

A haladó mód használatáról röviden: minden egyes elemen külön megszámoljuk a horpadásokat, és meghatározzuk az átlagátmérőjüket. Pl: A bal első sárvédőn van 10db 3cm átmérőjű, illetve 10db 1cm átmérőjű horpadás, akkor a kalkulátor "bal első sárvédő" rublikájába 20db 2cm átlagátmérőjű horpadást kell beütni. Amennyiben az elem anyaga alumínium, bejelöljük azt (ha egy mágnes nem tapad az elemre, akkor alumínium). Végigmegyünk így az összes elemen (azon az elemen ahol nincs horpadás hagyja üresen), majd a "számolás" gombbal megkapja a javítás költségét. A kalkulátor segítségével kiszámolt ár nem számít hiteles árajánlatnak.

Motorháztető
Utastértető
Csomagtérajtó
Bal első sárvédő
Bal első ajtó
Bal hátsó ajtó
Bal hátsó sárvédő
Bal tetőkoszorú
Jobb első sárvédő
Jobb első ajtó
Jobb hátsó ajtó
Jobb hátsó sárvédő
Jobb tetőkoszorú

Oldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy analytics sütiket (cookies) használunk, melyekre azért van szükségünk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.