Jégkár javítás Horpadás javítás A technológia Munkáink Rólunk Gyakran ismételt kérdések Kapcsolat
CASCO-S JÉGKÁR JAVÍTÁS CASCO biztosítás alapján történő jégkár javítás során cégünk a káresemény bekövetkezésétől a javításig mindent elintéz. A KÁRRENDEZÉS MENETE A KÁR BEJELENTÉSE

A kár bejelentése történhet ONLINE vagy telefonon keresztül is. A biztosító a bejelentést követően kárszakértőt küld a kár felmérésére, mely a kárszakártővel előre egyeztetett időpontban történik.

SZEMLE (KÁRFELVÉTEL)

A jégeső okozta horpadások feljelölésre kerülnek, illetve minden cserélendő alkatrészt jegyzőkönyvbe vesz a kárszakértő. Ezt a lépést érdemes jégkárjavító szakember közreműködésével megtenni, mivel a kárszakértő szaktudás hiányában lehetséges, hogy nem látja, nem veszi fel a kár egészét. Amennyiben a kárt elsőre nem sikerült helyesen felvenni, úgy pótszemlére kerül sor.

JAVÍTÁS

Egy kisebb jégverés javítása 1 napon belül történik, és egy nagyobb jégverés javítása is maximum pár napot vehet igénybe, illetve extrém esetekben akár 1-2 hetet is. Szakszerű javítással a gépjármű teljesen visszanyeri gyári állapotát.

ÜGYINTÉZÉS INDÍTÁSA Amennyiben szeretné velünk intéztetni kárügyét, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kapcsolat Időpontfoglalás +36 70 593 9393 Hétfő-Péntek, 8:00 - 17:00 Jelenleg zárva vagyunk, így időpontfoglalás nem lehetséges. Műhely 9028 Győr, Sashegy puszta 1. A Céltrans 97 Zrt. telephelyén található. Nyitvatartás bejelentkezés alapján toprepair.hu@gmail.com TOP REPAIR HUNGARY
2022 © TOP REPAIR Adatvédelmi tájékoztató