Casco-s jégkár javítás

A kárrendezés és javítás menete

Regisztráció
1. Lépés

Kár bejelentése a biztosító felé

A kárt be kell jelenteni a biztosító felé. A bejelentés után kapni fog egy kárszámot, melyet a következő lépésben kell használni.

2. Lépés

Kár regisztrálása rendszerünkbe

A kapott kárszámmal és a szükséges adatokkal regisztrálja autóját rendszerünkbe.

3. Lépés

Meghatalmazás a részünkre

A regisztrációt követően küldünk Önnek egy e-mailt, amely tartalmazza a szükséges meghatalmazás nyomtatványt. Kérjük, töltse ki a nyomtatványt a megadott utasításoknak megfelelően, és küldje vissza válaszként. Ez a lépés biztosítja, hogy képviselhessük Önt a kárügyben.

4. Lépés

Szemle (Kárfelvétel)

Amikor az Ön autója a soron következő, illetve jelentkezett a kirendelt kárszakértő is, felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt. Az autót minimum 2 órára, legfeljebb egy teljes napra ott kell hagyni (nagyobb jégeső esetén tömegesen szemléztetünk a kárszakértőkkel). Szemlén a jégeső okozta horpadások feljelölésre kerülnek, illetve minden cserélendő alkatrészt jegyzőkönyvbe vesz a kárszakértő, majd visszaadjuk az autót.

5. Lépés

Árajánlat készítése

A jegyzőkönyv alapján készítünk egy javítási tervet, illetve árajánlatot, amit elfogadtatunk a biztosítóval.

6. Lépés

Javítási engedély

A biztosító elfogadja árajánlatunkat, megkapjuk a jogalapot a javításra és beütemezzük azt. Amennyiben szükséges alkatrészcsere, megrendeljük azokat.

7. Lépés

Javítás

A javítás általában 1-5 napot vesz igénybe.

8. Lépés

Megjavított gépjármű átvétele

A biztosítási önrészt az autó átvételekor kell rendezni, a fennmaradó összeget pedig a biztosítóval rendezzük.

FONTOS! Kérjük szíves türelmüket és megértésüket, mert egy jégesőnél több száz, akár több ezer autót ver el egyszerre a jég és nehéz reagálni a hirtelen megnövekedett megkeresésre. Használják rendszerünket a leggyorsabb ügyintézés érdekében. Valamennyi esetben szükségünk lesz egyéb dokumentumokra, információkra a kárrendezés során, ezeket útközben jelezzük.

Regisztráció

Regisztrálja autóját casco-s jégkár javításra ONLINE és kövesse nyomon a javítási folyamatot weboldalunkon!

Regisztráció

Google vélemények

google oldalunkon szereplő értékelésekből összeállított válogatásunk.

Galéria

Oldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy analytics sütiket (cookies) használunk, melyekre azért van szükségünk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.