Casco-s jégkár javítás

A kárrendezés menete általában

1. Lépés

A kár bejelentése

A kár bejelentése az adott biztosító felé történhet online, applikáción vagy telefonon keresztül is.

2. Lépés

Szemle (kárfelvétel)

A biztosító a bejelentést követően kárszakértőt küld a kár felmérésére, mely a kárszakártővel előre egyeztetett időpontban történik. A jégeső okozta horpadások feljelölésre kerülnek, illetve minden cserélendő alkatrészt jegyzőkönyvbe vesz a kárszakértő. Ezt a lépést érdemes jégkár javító szakember közreműködésével megtenni, mivel a kárszakértő szaktudás, illetve speciális megvilágítás hiányában lehetséges, hogy nem látja, nem veszi fel a kár egészét. Amennyiben a kárt elsőre nem sikerült helyesen felvenni, úgy pótszemlére kerül sor.

3. Lépés

Árajánlat

A jegyzőkönyv alapján árajánlat(kalkuláció) készül, melyet elbírál a biztosító. A biztosító ezután jelzi, hogy javítható-e a gépjármű. Extrém jégkár esetében akár totálkáros is lehet az autó, viszont csapatunk mindig igyekszik az ilyen károkat is megmenteni, amennyiben a karosszéria még engedi.

4. Lépés

Javítás

Egy kisebb jégverés javítása 1 napon belül történik, és egy nagyobb jégverés javítása is maximum pár napot vehet igénybe, illetve extrém esetekben akár 1-2 hetet is. Szakszerű javítással a gépjármű teljesen visszanyeri gyári állapotát.

5. Lépés

Megjavított gépjármű átvétele

Ügyfelünkkel közösen átnézzük az autót speciális fényben, hogy jól látható legyen a javítás eredménye. Meghatalmazás birtokában a biztosítási önrészt az autó átvételekor kell rendezni, a fentmaradó összeget pedig a biztosítóval rendezzük közvetlen, így Önnek semmi további teendője sincs.

CASCO Jégkár javítás rendelése

Mi vagyunk a csend a vihar után. Mintha mi sem történt volna.

Amennyiben szeretné velünk intéztetni kárügyét, javíttatni autóját, úgy kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és személyre szabottan tájékoztatjuk a szükséges teendőkről, illetve a javítás részletes menetéről.

Az Összes mező kitöltése kötelező!

1. Tulajdonos/Üzembentartó adatai

2. Gépjármű adatai

3. Egyéb információk

Az űrlap beküldésével kijelenti, hogy Ön elolvasta és elfogadta adatvédelmi tájékoztatónkat.

Google vélemények

google oldalunkon szereplő értékelésekből összeállított válogatásunk.

Galéria

Oldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy analytics sütiket (cookies) használunk, melyekre azért van szükségünk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.