Fontos információ Jégkár javítás Horpadás javítás A technológia Munkáink Rólunk Gyakran ismételt kérdések Kapcsolat
PDR TECHNOLÓGIA

A fényezés nélküli horpadás javítás (angolul PDR – paintless dent repair) egy olyan eljárási folyamat, amely során a technikus ködösített LED lámpa fényében (láthatóvá válik a festés textúrája) speciális, direkt erre a szakmára készitett pálcákkal, apró és pontos nyomásokkal “kimaszírozza” vagy ragasztott műanyag gombák segitségével “kihúzza” a horpadásokat, annak függvényében hogy az adott elem alulról hozzáférhető-e. Bármelyik módszert használjuk, a végeredmény garantáltan lenyűgözi majd Önt.

A TECHNOLÓGIA ELŐNYEI KÖLTSÉGHATÉKONY

Egy hagyományos lakatos-fényező műhely áraihoz képest akár 60%-os megtakarítással is számolhat, emellett autója értéke nem csökken.

GYORS

A kisebb horpadásokat akár 15-45 perc alatt megjavítjuk, illetve nagyobb horpadások esetén is maximum pár óra, míg elérjük az Ön maximális elégedettségét.

MAGAS MINŐSÉGET KÉPVISEL

Nincs színeltérési, fényezési hiba, hiszen a gyári fényezés megtartásával varázsoljuk autóját horpadás mentessé, mindezt teljesen környezetbarát módon.

MILYEN SÉRÜLÉSEKEN ALKALMAZHATÓ A FÉNYEZÉS NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA?

Ajtórányitásokon, jégkár okozta horpadásokon, fénytöréseken, benyomodásokon, és bármilyen jellegű sérüléseken, ameddig a fényezés nem sérült.

Amennyiben a fényezés is sérült, abban az esetben is nagyszerű választás technológiánk, hiszen fényezésnél nem kell gittet használni, így évek múlva is hibátlan marad újrafényezett karosszériája.

Technológiánk segítségével sok esetben olyan elemeket is meg tudunk menteni, amit lakatolásra, illetve fényezésre itélnénk alapesetben.

2022 © TOP REPAIR Adatvédelmi tájékoztató

Kedves Ügyfeleink!


Cégünk határozatlan ideig szünetelteti magyarországi tevékenységét.


Csapatunk Belgiumba kapott meghívást a hagelcenter.be jóvoltából, ahol több száz jégkáros autót fogunk megjavítani idén.


Távollétünk alatt bátran ajánljuk Aranyi Istvánt a horpadások eltűntetésére: Car-Repair Horpadás- Jégkár Javítás, +36 30 953 6083


Megértésüket köszönjük!