Fontos információ Jégkár javítás Horpadás javítás A technológia Munkáink Rólunk Gyakran ismételt kérdések Kapcsolat

RÓLUNK

Küldetésünk

A TOP REPAIR-nél hiszünk abban, hogy munkánkkal értéket őrzünk. Rengeteg sérült jármű kerül feleslegesen lakatos-fényező műhelyekbe, és így értékük csökken az újrafényezés miatt. Technológiánkkal nem csak az autó értékét őrizzük meg a gyári fényezés megtartásával, de a környezetet is óvjuk, hiszen nem használunk semmilyen mérgező anyagot mint pl. fényezésnél a festék.

RÖVID TÖRTÉNETÜNK

Csapatunk tagjai egy 1 éves képzésen vettek részt, melyet egy 20 éve horpadás javítással foglalkozó brazil mester tartott.

Megjártuk Európát, ahol nagyobb logisztikai parkokban állítottuk helyre a jégeső okozta károkat. Dolgoztunk Franciaországban, Belgiumban, Németországban és Olaszországban is.

Kecskemétet hatalmas jégeső sújtotta. Technikusaink a Hovány csoport, illetve a Maxx-autó Skoda márkakereskedés ügyfeleinek autóit varázsolták teljesen horpadás mentessé. Több mint 250 autót összesen.

Ezúttal Ajkát érte jégeső. Csapatunk több mint 80 jégkáros casco-s, illetve nem casco-s autót javított meg a kitelepülés során.

Elöszőr lépjük át Európa határait. Cégünk a hail.com ausztrál jégkár javító cég alvállalkozójaként méretteti meg magát a tengeren túli kontinensen...

Adatvédelmi tájékoztató

Ez a weboldal Google Analytics sütiket használ a látogatottság elemzése céljából. Weboldalunk böngészésével Ön megértette és elfogadja adatvédelmi tájékoztatónkat.

Kedves Ügyfeleink!

Csapatunk megkezdte a magyarországi jégkáros autók javítását 🚗🔨

Első körben szerződött partnereink autóit javítjuk meg:
➡️ Emil frey Magyarország
➡️ Opel Maxabo
➡️ Suzuki Szeleczky
➡️ Autopalace Buda
➡️ Wallis British Motors
➡️ Honda Budaörs
➡️ Honda M&M
➡️ Novofleet
➡️ Citroen Peugeot Pásztor

Várólistás ügyfeleink autóit 2021. Októberében kezdjük el javítani Győrben, és Budapesten is.

Várólistánkra (JELENLEG 2022. FEBRUÁRNÁL TARTUNK) való feliratkozáshoz hívjanak minket Győrben a +36705939393-as telefonszámon, Budapesten pedig a +36703895187-es telefonszámon.

✔️ CASCO jégkár ügyintézés, javítás
✔️ Önfinanszírozott jégkár javítás
✔️ Horpadás javítás