Rólunk

Idővonalunk

2015

Csapatunk tagjai egy 1 éves képzésen vettek részt, melyet egy akkor 20 éve horpadás javítással foglalkozó brazil mester tartott.

2016

Megjártuk Európát, ahol nagyobb logisztikai parkokban állítottuk helyre a jégeső okozta károkat. Dolgoztunk Franciaországban, Belgiumban, Németországban és Olaszországban is.

2017

Kecskemétet hatalmas jégeső sújtotta. Technikusaink a Hovány csoport, illetve a Maxx-autó Skoda márkakereskedés ügyfeleinek autóit varázsolták teljesen horpadás mentessé. Több mint 250db autót összesen.

2018

Ajkán történt jégeső. Csapatunk több mint 80db jégkáros casco-s, illetve nem casco-s autót javított meg a kitelepülés során.

2019

Elöszőr lépjük át Európa határait. Cégünk a hail.com ausztrál jégkár javító cég alvállalkozójaként méretteti meg magát a tengeren túli kontinensen... 7 hónap alatt 300db autót javítottunk meg.

2020

Csendesebb évek egyike volt. Nyáron csapatunk egy része Belgiumban dolgozott a hagelcenter.be alvállalkozójaként, másik fele pedig az augusztusi, Csornán történt jégeső "áldozatain" segítettek a Suzuki Molnárnál.

2021

Ausztriába kezdtük a szezont, majd Budapesten rég nem látott jégeső esett. Csapatunk összesen több mint 300db autót javított meg a nyár alatt. Elégedett partnereink ezen a nyáron: Emil frey Magyarország, Opel Maxabo, Suzuki Szeleczky, Autopalace Buda, Wallis British Motors, Honda Budaörs, Honda M&M, Novofleet, Citroen Peugeot Pásztor, Onis Auto.

2022

A szezont Belgiumban töltöttük, összesen 350db jégkáros autót javítottunk meg 5 hónap alatt: https://www.instagram.com/p/CfgLCMUoBTR/

2023

Az év során Székesfehérváron 80 autót javítottunk meg egy jelentős jégeső után, majd Belgiumban további 30 autón segítettünk.

Google vélemények

google oldalunkon szereplő értékelésekből összeállított válogatásunk.

Oldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy analytics sütiket (cookies) használunk, melyekre azért van szükségünk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.