Fontos információ Jégkár javítás Horpadás javítás A technológia Munkáink Rólunk Gyakran ismételt kérdések Kapcsolat
RÓLUNK Küldetésünk

A TOP REPAIR-nél hiszünk abban, hogy munkánkkal értéket őrzünk. Rengeteg sérült jármű kerül feleslegesen lakatos-fényező műhelyekbe, és így értékük csökken az újrafényezés miatt. Technológiánkkal nem csak az autó értékét őrizzük meg a gyári fényezés megtartásával, de a környezetet is óvjuk, hiszen nem használunk semmilyen mérgező anyagot mint pl. fényezésnél a festék.

RÖVID TÖRTÉNETÜNK

Csapatunk tagjai egy 1 éves képzésen vettek részt, melyet egy 20 éve horpadás javítással foglalkozó brazil mester tartott.

Megjártuk Európát, ahol nagyobb logisztikai parkokban állítottuk helyre a jégeső okozta károkat. Dolgoztunk Franciaországban, Belgiumban, Németországban és Olaszországban is.

Kecskemétet hatalmas jégeső sújtotta. Technikusaink a Hovány csoport, illetve a Maxx-autó Skoda márkakereskedés ügyfeleinek autóit varázsolták teljesen horpadás mentessé. Több mint 250 autót összesen.

Ezúttal Ajkát érte jégeső. Csapatunk több mint 80 jégkáros casco-s, illetve nem casco-s autót javított meg a kitelepülés során.

Elöszőr lépjük át Európa határait. Cégünk a hail.com ausztrál jégkár javító cég alvállalkozójaként méretteti meg magát a tengeren túli kontinensen...

Nyáron csapatunk egy része Belgiumba dolgozott a hagelcenter.be alvállalkozójaként, másik fele pedig az augusztusi, Csornán történt jégeső "áldozatain" segítettek a Suzuki Molnárnál.

Ausztriába kezdtük a szezont, majd Budapestet rég nem látott jégeső sújtotta. Csapatunk összesen több mint 300 autót javított meg a nyár alatt. Elégedett partnereink ezen a nyáron: Emil frey Magyarország, Opel Maxabo, Suzuki Szeleczky, Autopalace Buda, Wallis British Motors, Honda Budaörs, Honda M&M, Novofleet, Citroen Peugeot Pásztor, Onis Auto.

2022 © TOP REPAIR Adatvédelmi tájékoztató

Kedves Ügyfeleink!


Cégünk határozatlan ideig szünetelteti magyarországi tevékenységét.


Csapatunk Belgiumba kapott meghívást a hagelcenter.be jóvoltából, ahol több száz jégkáros autót fogunk megjavítani idén.


Távollétünk alatt bátran ajánljuk Aranyi Istvánt a horpadások eltűntetésére: Car-Repair Horpadás- Jégkár Javítás, +36 30 953 6083


Megértésüket köszönjük!