Jégkár javítás saját költségen

A javítás menete

1. Lépés

Időpont foglalás ingyenes árajánlatra

Telefonon keresztül lépjen velünk kapcsolatba és foglaljon egy Önnek számára megfelelő időpontot. Árajánlatra általában 1-3 napon belül tudunk időpontot adni.

2. Lépés

Kárfelmérés

A megbeszélt időpontban fogadjuk műhelyünkben, majd felmérjük a kárt speciális fényben. Ez a folyamat 15-30 percet vesz igénybe, majd megkapja pontos árajánlatunkat.

3. Lépés

Időpont foglalás javításra

Amennyiben árajánlatunk megfelelt Önnek, a kárfelmérés után vagy később telefonon időpontot foglal a javításra. Javításra általában 2 héten belül tudunk időpontot adni.

4. Lépés

Javítás

Egy kisebb jégverés javítása 1 napon belül történik, és egy nagyobb jégverés javítása is maximum pár napot vehet igénybe, illetve extrém esetekben akár 1-2 hetet is. Szakszerű javítással a gépjármű teljesen visszanyeri gyári állapotát.

Jégkár kalkulátor

Az egyszerű mód használatáról röviden: Megszámoljuk az összes horpadást az autón, illetve meghatározzuk az átlagátmérőjüket. Az így kapott adatokat beírjuk a megfelelő mezőkbe, majd a "számolás" gomb segítségével kapunk egy tól-ig árat a javításra. A végső, pontos árat a következő tényezők befolyásolják: horpadások eloszlása az elemek között (pl.: egy ajtót ugyanannyi horpadással több idő megjavítani, mint egy tetőlemezt), elem anyaga (az alumínium elemek javítása több időt vesz igénybe). Pontos árat a haladó verzió használatával kaphat, mely segítségével ezeket a faktorokat is megadhatja.

A haladó mód használatáról röviden: minden egyes elemen külön megszámoljuk a horpadásokat, és meghatározzuk az átlagátmérőjüket. Pl: A bal első sárvédőn van 10db 3cm átmérőjű, illetve 10db 1cm átmérőjű horpadás, akkor a kalkulátor "bal első sárvédő" rublikájába 20db 2cm átlagátmérőjű horpadást kell beütni. Amennyiben az elem anyaga alumínium, bejelöljük azt (ha egy mágnes nem tapad az elemre, akkor alumínium). Végigmegyünk így az összes elemen (azon az elemen ahol nincs horpadás hagyja üresen), majd a "számolás" gombbal megkapja a javítás költségét. A kalkulátor segítségével kiszámolt ár nem számít hiteles árajánlatnak.

Google vélemények

google oldalunkon szereplő értékelésekből összeállított válogatásunk.

Galéria

Oldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy analytics sütiket (cookies) használunk, melyekre azért van szükségünk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk.